Bérkiértékelés

TachografGURU – Bérkiértékelés. Leveszünk a válladról MINDEN terhet!

Vállalkozásként a bérkiértékelés a létező legegyszerűbb dolog. Ebben az esetben sok teendőd nincs, de sokat nyerhetsz vele!
Ha nem akarsz vagy nem TUDSZ dolgozni vele, megcsináljuk MI neked!
A TachografGURU ezen megoldása abban segít NEKED vállalkozásként, hogy ha NEM szeretnél foglalkozni a kiértékeléssel (nem akarsz időt fordítani rá), akkor sofőrönként egy fix összegért ezt a terhet levesszük a válladról. Elkészítjük a listákat, dokumentációkat, minden szükséges dolgot, amit a vállalkozásnak meg KELL tennie.
PDF_icon
Szeretnéd, hogy 100%-os jogszabályi hűséggel fel legyenek dolgozva a tachográf adatait? Akkor bízd ránk, mi profi módon megcsináljuk! Bérkiértékeltess velünk és nem kell foglalkoznod sem a letöltéssel, sem a kiértékeléssel. Kattints a PDF logóra jobb oldalt!


Miért takarítasz meg pénzt a vállalkozásnak a bérkiértékeléssel?

3-korong-szkennelése
Mi a probléma azzal, ha TE magad csinálod?
 1. Az emberek nem szívesen változtatnak a szokásaikon. Utálják. Ha eddig NEM foglalkoztál vele, pl. EV-ként, akkor ez után se fogsz. Ez szinte biztos. Ugyanúgy NEM lesz rá időd és kedved sem. És ez baj!
 2. Tapasztalatból tudjuk, hogy a kiértékelés nem könnyű dolog. Nem mindenki tudja vagy akarja megtanulni. Sokak számára egyszerűen “túl macerás”. Így az 1. pont lép érvénybe. Nem fogod megcsinálni, még ha el is kezded.
 3. Szintén tapasztalatból mondjuk, hogy egy átlagos felhasználónak kb. 3-szor annyi idejébe kerül a korongok és az egyéb kiértékelések, listák elkészítése mint nekünk. Mivel mi már tapasztalt, profi kiértékelők vagyunk, 10 ezernél is több koronggal a hátunk mögött. Ez rengeteg felesleges, elpocsékolt idő!
 4. Ha egy alkalmazott teljes idejében vagy idejének felében ezzel foglalkozik, akkor a fizetése egésze vagy fele erre megy el. Ez KÉT szempontból értelmetlen: a.) többet fizetsz így ki havonta, mintha MI csinálnánk meg, és b.) más, fontos tevékenységekre NEM jut ideje. Ezért inkább bízd ránk a dolgot!
PDF_icon
Mit tegyél hát?
 • Nézd át a biankó szerződést ide kattintva. Megrendelés esetén írj egy emailt nekünk az alábbi email címek valamelyikére a vállalkozás megfelelő adataival, és elküldjük neked a kitöltött szerződést 2 példányban, aláírva. Az egyiket írd alá és küldd vissza részünkre az aláírt példányt. Ez az első tevékenység, amit meg kell tenned. Ezzel veszi kezdetét a szolgáltatás megrendelése.
 • Szedd össze a havi/kéthavi/hathavi, stb., amennyit szükséges korongokat, az ÖSSZES járművezetőre vonatkozólag. Figyelj arra, hogy lehetőleg egyetlen korong se maradjon ki! Még a pihenőkorongok is kellenek, amiken csak pihenőidő van regisztrálva.
 • Szedd össze VALAMENNYI megírt, kinyomtatott tevékenységigazoló lapot is, hasonlóan az előző ponthoz. MINDENT!
 • A fenti anyagokat ajánlott csomagban vagy személyesen juttasd el hozzánk a szerződésben vállalt időpontig, hogy időben elkészülhessünk a kiértékelésekkel.
 • Amennyiben digitális menetíróval felszerelt járműveid is vannak, akkor két dolgot tehetünk. 1.) Vagy te magad letöltöd a járművezetői kártyákat és a jármű egységet (tachográf), ha szükséges, ehhez vásárolhatsz tőlünk letöltő eszközt, vagy 2.) biztosítasz számunkra lehetőséget, hogy mi elmenjünk és letöltsük ezeket. Ez utóbbinak külön díjazása van, egyéni megállapodás szerint, távolságtól és gyakoriságtól függően.
 • Ha te magad töltötted le a kártyákat és a járműveket (ddd vagy esm fájlok), akkor azt emailben küldd el részünkre az alábbi email címek valamelyikére.
 • Bármilyen kommunikációt emailben tudunk lefolytatni az info@onlinetachograf.eu vagy az info@aetr.hu email címen Természetesen sürgős vagy gyors esetben telefonon mindig tudunk egyeztetni.
 • Amint végzünk a kiértékelésekkel, az összes szükséges listát (Napi tevékenységek, Jegyzőkönyvek/hibalisták, Ellenőrző listák, Munkaügyi összesítők, Hiányok) valamennyi járművezetőre és járműre elküldjük neked emailben pdf és excell formátumban is, hogy ezeket könnyen fel tudd használni.
 • Ezzel egy időben ajánlott küldeményben visszapostázzuk a korongokat, tevékenységi lapokat, vagy, egy újabb csomagot elhozva személyesen ti magatok visszaviszitek ezeket.
Ennél egyszerűbben nem is tudnál eleget tenni a jogszabályi előírásoknak!

A
TachografGURU
-t teljes egészében az AETR könyv és a sok éves gyakorlati tapasztalatunk alapján fejlesztettük, hogy a könyv MELLETT immár ezt is a fuvarozó és szállító vállalkozások és azok sofőrjei szolgálatába állítsuk.

A feldolgozott és kiértékelt adatok szakmaiságáért, jogszabály hűségéért
100%-os garanciát vállalunk!

Árak (bérkiértékelés)

Amennyiben CSAK digitális tachográfok vannak: 4,950 Ft + áfa/fő/egy hónap kiértékelése. Korongos tachográf vagy vegyes használat (korongos és digitális) esetén pedig 5.990 Ft + áfa/fő/egy hónap. (A korongokat sokkal körülményesebb feldolgozni.) Tevékenység igazoló lapok és egyéb pihenő korongok feldolgozása: 180 Ft + áfa/darab. Az árak NEM tartalmazzák a postázási költséget, az esetleges kiszállási díjakat (ha szükséges kimennünk a letöltéshez) és a LETÖLTÉSEK díjait, amennyiben azt nekünk kell megtenni. Tartalmazzák viszont valamennyi lista elkészítésének díját. Felár: kiértékelhetetlen, nagyon nehezen olvasható, kezelhető, értékelhető korongok esetén, amiket külön “nyomozással” lehet csak értékelni: (10.000 Ft + áfa/óra).

Ha nem akarod az idődet azzal tölteni, hogy magad értékeld a tachográfokat és készítsd el a listákat, akkor rendeld meg a BÉRKIÉRTÉKELÉST a vállalkozás számára! NE várj vele!*


Vagy hívd a következő számok valamelyikét:

+36 (70) 413-9623 vagy (30) 951-9856 (Nozdroviczky Sándor)

Vagy emailben ide írj: tachografguru@gmail.com


*(Megjegyzés: a megrendelést követően minden esetben egy Megbízási szerződés kerül aláírásra, a tényleges munka csak ezt követően kezdődik el. A szükséges anyagok (korongok, kártya adatok, tevékenységigazoló lapok) eljuttatása hozzánk és azok visszaszállítása a Megrendelő kötelezettsége. Az ár sofőrönként számolandó, és egy havi kiértékelést és a szükséges dokumentációkat foglalja magában.


Az Általános Szerződési Feltételeket és a megrendeléstől történő elállási jogot erre a linkre kattintva tekintheted meg.

Call Now Button