Tachográf eszközök webshop

Tachográf letöltők, AETR könyvek, DVD-k, tachográf korongok, szalagok, autós/buszos/kamionos hűtők, ventillátorok

Tachográf eszközök webshop
Tachográf eszközök webshop. Kattints a képre a webshop eléréséhez!

Fuvarozók, szállítók, buszosok, kamionosok, sofőrök, mindenki, akit érint! Elindítottuk webshopunkat! MINDENKÉPP nézd meg!
10-35 literes, 24 V-os, szivargyújtós hűtő kamionba, buszba
10-35 literes, 24 V-os, szivargyújtós hűtő kamionba, buszba

Kártyák és járműegységek letöltése korszerű kézi letöltőkkel, online nyomkövetési eszközök, beszereléssel, a járműben elhelyezhető nagy teljesítményű, magas minőségű, kisméretű hűtőszekrények (10-35 literig), ventilátorok. Mindez egyetlen webshopban, mostantól minden fuvarozó és szállító számára elérhető.

Készülj fel a nyárra! Szerezd be a saját prémium minőségű, hordozható hűtőszekrényedet! Hűtsd be a sört, az üdítőt, a húsokat, bármit, akár -18 C° fokos hőmérsékleten a járműben. Kapsz hozzá egy ajándék ventillátort is, amit beállíthatsz a fülkébe!Kártyák és járműegységek letöltése korszerű kézi letöltőkkel, online nyomkövetési eszközök, beszereléssel, a járműben elhelyezhető nagy teljesítményű, magas minőségű, kisméretű hűtőszekrények (10-35 literig), ventilátorok. Mindez egyetlen webshopban, mostantól minden fuvarozó és szállító számára elérhető.

Szerezd be a legjobb letöltődet! Töltsd le könnyedén a járművezetői kártyákat és a járműegységeket, egyetlen eszközzel!

PRÉMIUM minőségű korongok és szalagok
PRÉMIUM minőségű korongok és szalagok

Spórolj meg magadnak akár 16 órányi munkaidőt! Szerezd be a Tacho Timer nevű eszközt, ami azért került kifejlesztésre, hogy a felesleges időket megtakarítsa! Magyarországon kizárólag mi forgalmazzuk!

Szerezd be a PRÉMIUM KATEGÓRIÁSkorongjaidat és/vagy digitális tachográf szalagokat. A PRÉMIUM kategóriás, magas minőségű digitális korongok és tachográf szalagok ellenállóbbak és hosszabb ideig őrzik meg a rájuk írt/nyomtatott adatokat. Gyakorlatilag bármilyen típusú tachográfhoz használhatóak (Stoneridge, Actia, Siemens VDO).

Kuzma Ferenc szakmai könyvei. 4 könyv, amik rengeteget segítettek már eddig is és ezután is fognak több ezer fuvarozónak, szállítónak, gépkocsi vezetőnek. 

A 4 szakmai könyv
A 4 szakmai könyv

A webshopban mindez elérhető. Gyakorlati tapasztalat, hogy a leghatékonyabb a 4 könyvet együtt olvasni: a legtöbben így vették meg azokat. Ha együtt rendeled meg ezeket, akkor ráadásul az eredeti árhoz képest 30% kedvezményt kapsz a könyvekre.

Kuzma Ferenc 2019-es AETR és munkaügyi konferencia – teljes DVD.

A DVD az alábbiakat tartalmazza.

Kuzma Ferenc előadása: az Utazó munkavállalók munkaideje. Dankó László, korábbi KF-ellenőr: „Ami a paragrafus mögött van”. Dr. Göndös Gábor és Dr. Tokár Ádám fuvarozási szakértői munkajogászok, ügyvédek előadása: „Egy 1000 eurós kávé napindítónak jöhet?” Kuzma Ferenc második előadása: AETR alapok és hallgatói kérdések.

Kattints ide vagy az ikonra a webshop megtekintéséhez!

Call Now Button