Letöltő eszköz, megfelelő prémium korongok, szalagok, szkenner

Az alábbiakban az általunk a kiértékelő program mellé forgalmazott letöltő eszközt, megfelelő, prémium minőségű korongot, digitális tachográf szalagot és a korong szkenneléséhez tökéletes EPSON szkennert tekintheted meg.Tacho2Safe Tachográf- és kártyaletöltő – AKCIÓ!!!


Tacho2Safe Tachográf- és kártyaletöltő készülék

Az eszköz leírása

A legmodernebb és egyben legegyszerűbben kezelhető készülék, vállalkozások számára ideális és teljes körű letöltő eszköz, hasonlóan az Actia D-Box 2 készülékhez. Nagyon elterjedt, kompatibilis bármilyen tachográffal. A TachografGURU-val tökéletesen együttműködik.

Most AKCIÓS ÁRON lehetőség van a készülék megvásárlására. A készülék javítását, szoftverfrissítését – rajtunk keresztül – partnercégünknél lehet kérni, a számla ellenében.

Figyelem!!! Kizárólag CSAK nálunk: részletes magyar nyelvű használati útmutató, melynek fordítását mi végeztettük el! A gyártó által 2019 decemberében kiadott, legújabb szoftverrel előtelepítve, amely által az eszköz alkalmas a legújabb típusú (Gen-2) tachográfok letöltésére. Grátiszba adunk 1 db digitális tachográf szalagot!

A készülék főbb paraméterei:

 • Nagyon egyszerű kezelés a 4 érintő gomb segítségével. A letöltő csomag tartalmazza a kábeleket a tachográfból (jármű fedélzeti egység) történő letöltéshez, valamint a PC-vel való csatlakozáshoz.
 • 1 db AA-1,5 V-os lítium elemmel működik, ami bármikor könnyen cserélhető. Egyetlen elemmel kb. 500 db letöltés végezhető el, mielőtt az elem kimerülne.
 • Automatikus adat összeállítás és kártyaletöltés, anélkül, hogy egyetlen gombhoz is hozzá kellene érni: csak behelyezed a kártyát és máris elindul a letöltés.
 • 4 GB beépített (belső) Flash tárhellyel került forgalmazásra (kb. 60.000 letöltés adata fér el benne).
 • Az adatátvitel a számítógépre a «plug & play» (csatlakoztass és indíts) USB porton keresztül nagyon gyorsan történik.
 • A kijelzőn könnyen láthatóak az aktuális állapotok, a letöltés előrehaladása.
 • 100%-ban kompatibilis a TachografGURU-val, és valamennyi tachográffal.
 • A letöltési lehetőségek működtetése, kiválasztása a gombok segítségével történik, ami a kijelzőn kiválóan nyomon követhető.
 • A letöltési periódus könnyedén beállítható, kiválasztható a gombokkal.
 • Figyelmeztető jelzés a kijelzőn a következő kártyaolvasásra vagy jármű letöltésre.

A vételár az alábbiakat tartalmazza a készüléken kívül:

 • 1 db tachográf nyomtatószalag,
 • Magyar nyelvű kiértékelő program az adatok rögzítéséhez, szakszerű feldolgozásához (JOGSZABÁLYI ELŐÍRÁS)
 • Teljes magyar nyelvű használati útmutató (az eszközhöz és a kiértékelő programhoz),
 • Szakmai tanácsadás (az első letöltésekben segítünk), ügyfélszolgálatunk 8-18 között hívható,
 • 2 év garancia,
 • Szervízháttér javítás és frissítés, több, mint 6 éves tapasztalattal.
 • Videós bemutató a használatról! KATTINTS IDE az összes megtekintéséhez!

A Tacho2Safe letöltőeszköz részletes bemutatása (pdf letöltéséhez kattints ide)Az eszköz ára AKCIÓSAN A KÉSZLET EREJÉIG
:

(tartalmazza a szállítási költséget is)

98,700 Ft + áfa helyett csak 87.900 Ft + Áfa


  Kattints ide és nézd meg a letöltő eszköz pofon egyszerű használatát bemutató videót!

ACTIA D-BOX 2 Tachográf- és kártyaletöltő

Actia D-Box 2 Tachográf- és kártyaletöltő készülék

Az eszköz leírása

Vállalkozások számára ideális és teljes körű letöltő eszköz az Actia D-Box 2 Tachográf- és Kártyaletöltő készülék. A legtöbb vállalkozás ezt használja a digitális tachográfok és sofőrkártyák adatainak letöltéséhez.

Cégünkön keresztül a kiértékelő rendszer mellé lehetőség van a készülék megvásárlására. A készülék javítását, szoftverfrissítését – rajtunk keresztül – partnercégünknél lehet kérni.

A készülék főbb paraméterei:

 • Nagyon gyors és egyszerűen kezelhető. A letöltő csomag tartalmazza a kábeleket a tachográfból (jármű fedélzeti egység) történő letöltéshez, valamint a PC-vel való csatlakozáshoz.
 • A menüben történő navigálás mindössze 4 gomb segítségével történik – nagyon egyszerű, a képernyőn megjelenő üzenetek pedig világosak és könnyen érthetőek.
 • A készülék tetején található 3 zöld LED valós időben mutatja a letöltési folyamatot, így könnyen látható, éppen hol tartasz a letöltésben.
 • Az adatátvitel a számítógépre a «plug & play» (csatlakoztass és indíts) USB porton keresztül nagyon gyorsan történik.
 • 2 GB memóriakártyával (MicroSD) forgalmazzuk (rendkívül sok információ ráfér).
 • 100%-ban kompatibilis a TachografGURU-val, és valamennyi tachográffal.
 • Menü 26 nyelven, köztük magyarul.

Az eszköz ára:

94,700 Ft + áfa

(plusz 2.400 Ft + áfa szállítási költség, amennyiben nem személyesen veszed át – “TÖRÉKENY”-ként kerül feladásra)
Megfelelő 125-ös és 140-es PRÉMIUM korongok

Prémium korongok és szalag

125 km/h-és és 140 km/h-s prémium korongok, felirat nélküli, könnyen értékel

125 km/h-és és 140 km/h-s prémium korongok, eleje és hátulja. Digitális tachográf szalag (prémium).

Ha azt gondolod, teljesen mindegy, milyen korongot használsz, akkor nagy valószínűséggel MÉG NEM értékeltél tachográf korongot! A megfelelő értékeléshez egyáltalán NEM MINDEGY, hogy milyen korongjaid vannak.

 • Egyrészt figyelned kell a kompatibilitásra! Ennek egyik feltétele a megfelelő sebességhatárú korong, mivel a menetíróba NEM mindegy, milyen korong kerül! A leggyakoribb a 125 km/h-s korong, ezen kívül használatos még a 140 km/h-s is. Tőlünk mindkettőt beszerezheted.
 • A járművezetők számára nagyon fontos, hogy legyen elegendő hely a korong hátulján arra, hogy adott esetben feljegyzéseket készíthessenek rá. Ugyanis NEM csak a pihenőidő vagy egyéb idők regisztrálására alkalmas a korong hátulja, hanem arra is, hogy váratlan események, a szokásostól eltérő dolgok esetén ráírjuk a korongra, hogy mi történt (pl. baleset volt, dugóba került, nem kellett használni a tachográfot, mert mentes volt azon a szakaszon, stb.) Tudtad például, hogy ha nem fér ki a járművezető TELJES NEVE a korong elejére, akkor megcsillagozva HÁTUL kell azt kiírni? Jó, ha ezek miatt van elég hely a korong hátulján. Ráadásul, ha megnézed, ezt a fajta korongot napi több jármű esetén (járműcsere) akár 4 járműbe is lehet használni (a korong hátulján 3 jármű rögzíthető, ha ennyi járművet vezetne 1 nap a járművezető).
 • A korongok kiértékelése során nagyon fontos, hogy SEMMILYEN FELESLEGES JEL ne zavarhasson bele a kiértékelésbe. A “hagyományos” korong esetén gyakran az AUTOMATIC vagy MANUAL feliratok és az egyéb jelek a korongon meglehetősen bezavarhatnak, amikor a korongokat kell értékelni egy kiértékelő programmal (programtól függetlenül). Ráadásul, ezekre nincs is szükség, nem kell, hogy a korongon legyenek. Az általunk forgalmazott korongok olyanok, hogy szinte öröm őket értékelni, mert semmi nem zavar be az értékelés során: a korongok “üresek”, ahogy azt a képen is láthatod. Tőlünk csak ilyen korongot tudsz vásárolni – másra NINCS is szükséged.
 • A hőállóság szintén nagyon fontos, mivel ezeket a korongokat évekig meg kell őrizni. Az általunk forgalmazott PRÉMIUM kategóriás tachográf korongok jobban ellenállnak a hőnek, így kevésbé sérülékenyek.

A hőállóság és hosszabb élettartam igaz a nyomtató szalagokra is, digitális menetírók esetén. A rossz minőségű szalagok könnyebben szennyeződnek, kevésbé ellenállóak a vegyszereknek, levegőnek, hőnek, és hamar tönkremennek, befeketednek.

Az általunk forgalmazott PRÉMIUM kategóriás, minőségi digitális tachográf szalagok ellenállóbbak és hosszabb ideig őrzik meg a rájuk nyomtatott adatokat.

A tachográf korongok ára 125-ös korong esetén AKCIÓSAN MOST:

1.590 Ft + áfa helyett csak 1.290 Ft + Áfa, 140-es korong esetén pedig 1.670 Ft + áfa helyett csak 1.450 Ft + Áfa

(plusz szállítási költség, mennyiségtől – súlytól – függően, amennyiben nem személyesen veszed át).

Tachográf nyomtatópapír ára digitális tachográfhoz AKCIÓSAN MOST:

1.470 Ft + áfa helyett csak 1.280 Ft + Áfa

(plusz szállítási költség, mennyiségtől – súlytól – függően, amennyiben nem személyesen veszed át).
Epson Perfection V19 fotó- és dokumentumszkenner

Epson Perfection V19 Szkenner

Az eszköz leírása

Használj ÚJ, kiváló szkennert a korongjaid és céges dokumentumaid szkenneléséhez! Tapasztalataink alapján a korongok szkenneléséhez legjobban használható szkenner-típus az Epson. Ez biztosítja a legjobb korong-szkennelést, ami kiváló alapot teremt a kiértékelésre. Mivel a TachografGURU-val egyszerre 3 db korongot is be lehet szkennelni, így ez a szkenner teljes egészében kielégíti ezt az igényt.

A szkenner főbb paraméterei:

 • Síkágyas szkenner, 4.800 dpi x 4.800 dpi (vízszintes x függőleges) felbontással
 • Mobilis szkenner, mivel NEM 220 V-os hálózati tápkábelről, hanem 2.0 USB-csatlakozással működik,így bárhova magaddal viheted!
 • Szkennelési távolság (maximum) 216 mm x 297 mm (vízszintes x függőleges), így a TachografGURU által biztosított egyszerre 3 db korong szkennelése teljes egészében megoldva!
 • Szkennelés JPEG-be, TIFF-be, BMP-be, PDF-be, kereshető PDF-be.
 • Poreltávolítás, Háttérfény-korrekció, Színhelyreállítás
 • Kompatibilis operációs rendszer: Mac OS X 10.6. 8 vagy újabb verzió, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Vista, Windows XP SP2
 • A doboz tartalma: szkenner meghajtó- és kiegészítő szoftverek (CD), szkenner, beállítási utasítás, USB-kábel, használati utasítás (CD), garancia dokumentum.

Az eszköz ára:

27,950 Ft + áfa

(plusz 2.400 Ft + áfa szállítási költség, amennyiben nem személyesen veszed át – “TÖRÉKENY”-ként kerül feladásra)


Hívd a következő számok valamelyikét:

+36 (70) 413-9623 vagy (30) 951-9856 (Nozdroviczky Sándor)

Vagy emailben ide írj: tachografguru@gmail.com


Az Általános Szerződési Feltételeket és a megrendeléstől történő elállási jogot erre a linkre kattintva tekintheted meg.